Carxofes guisades/Alcachofas guisadas

IMG_1543

A vegades el resultat d’un plat no resideix en la combinación d’elements sinó més be en las dedicació que hi posem i, com no, en la qualitat dels ingredients. Aquest es u dels cassos en els que més evidentment es manifesta aquesta afirmació.

Ingredients (2 persones)

6 Carxofes

4 culleres d’oli d’oliva verge de primera qualitat

sal al gust

Elaboració

1) El plat comença a elaborar-se a la botiga, ja que son necessàries carxofes grans i amb bona cosa de carn.  Les pelem, partim per la meitat i netejem de barbes.

2) les posem en una paella o perol adequat per a que puguen coure’s al llarg (sense amuntegar-s’hi).

IMG_1541

3) Afegim un dit d’aigua i l’oli i les mantenim al foc molt baix fins que desaparega l’aigua (1 hora?).  Ara les deixes reposar 5 minuts i a disfrutar amb un poc de pa!!

Anuncis