Carxofes i esclatasangs/Frito de alcachofas, nizcalos y longanizas

IMG_0527

Aquest es un plat dificil de fer, no perquè siga difícil la seua el.laboració (que no ho es gens), sino perque normalment la convivencia entre els esclatasangs i les carxofes és breu (1 mes o dos com a molt).  Però el resultat sempre sorpren als convidats.  Es serveix com a tapa abans del plat principal.

Ingredients (6 persones)

500 gr de esclatasangs (nízcalos o rovellons)

5 carxofes

5 llonganisses

2 dents d’all

Salvia, timó i romer (opcional)

oli d’oliva verge, pebre i sal

El.laboració

Es sofrigen les llonganisses, i en el seu suc les carxofes.  Una volta retirades carxofes i llonganisses s’eixuguen al foc els bolets, ben nets, amb un parell de dents d’all, s’ajusta de pebre i sal i al plat!!.

 

foto de setas alcachofas y longanizas

Advertisements