Arròs de morralla amb faves/Arroz de pescado con habas

IMG_1276

Si no ho coneixes has de provar aquest arròs que es fàcil de fer i quant agafes el punt, excel.lent de sabor. També a voltes hi pose carxofa, pero si tinc faves grans no m’ho pense més.

Ingredients

Per al caldo

750 kg de morralla

IMG_8397

1 fulla de llorer

1 ceba

1 tomaca

2 dents d’all

1 grapat de fulles de julivert

sal

Per a la paella

400 gr d’arròs

2 dents d’all i 2 nyores picades

300 gr de faves previament bullides

200 g de tomaques

oli verge d’oliva, safrà i sal

El.laboració

1.- Frig tots els ingredients del caldo peix per a incrementar el sabor .  Afegeix 1,5 l de aigua i fes el caldo durant 40 minuts.

IMG_1271

2.- Ver preparant un morter de tomaca, all, julivert, pebre roig i safrà

IMG_1270

3.- En una paella frig en bona cosa d’oli primer la pebrera roja després les faves bullides i finalment l’arròs; frig-lo fins que canvie de color.

IMG_1269IMG_1272

 

4.-Ara fica-li el brou i porta’l a ebullició, quan queden 15 minuts col·loques les tires de pebrera

IMG_1273IMG_1274

5.- 20 minuts i ja el podem gaudir!!!

IMG_1275

Advertisements