Llonganisses amb figues

dscf6239

Encara que les figues son mes pròpies dels postres, també els podem trovar a la taula combinant amb productes salats. En Benillup els prefereixen fregits arrebossats amb farina. En tot cas hi han diversos plats estesos per tota la mediterrànea. En tot cas aquesta recepta de productes de la tardor (figues, raïm i llonganisses) em sembla excel.lent (veure la recepta original al comidista). Es preferible comptar amb figues “duretes”. Si les collim de l’arbre (recomanable), triarem aquelles que estiguen mes “tesetes”, que ofereixquen certa resistencia als dits..

dscf6216dscf6219

 Ingredients

6-8 llonganisses

4-5 figues

Un grapat de grans de raïm

Un gotet de vi negre

Sal i Oli d’oliva verge

El.laboració

1) Mes senzill imposible, tallem les figues en 2 o cuatre trossos (segons tamany) i les llonganisses pel mig. Les rentem be.

dscf6224dscf6230

2) Fregim la fruita amb oli d’oliva extra verge i el greix de les llonganises

dscf6233

3) Afegim el got de vi negre i deixem eixugar fins que quede una salsa densa.

dscf6235

Anuncis