Carabasseta

Hi han molts blogs dedicats a tot tipus de receptes. Jo voldria dedicar aquest blog a aquelles receptes de la cuina alcoiana, valenciana o mediterrània en general que amb mínims ingredients produeixen uns resultats mes cridaners. Comence amb la carabasseta.

Ingredients (4 persones):

  • 2 carabassetes
  • 1 ceba
  • 1 o 2 dents d’all
  • Oli (bona cosa)
  • sal (pebre i pebrella -opcional)
  • 1 ou per persona (opcional).
Preparació:
  1. Fer la ceba capoladeta i fregir-la amb bona cosa d’oli i d’all, si vols també pebre i pebrella (si no en tens de pebrella, proba amb l’orenga).  Jo els alls els hi pose sencers, per a que no es cremen.
  2. Afegeix la carabasseta quan et semble i fes-la ben cuita (home no la cremes!).
  3. Ara toca l’ou cru per damunt.  Afegeix un per persona i tapa el perol. Atenció a l’ou, que cualle sense passar-se’n.